top of page

PRETECHO'S

Jullie kindje zien tijdens een echo is een bijzonder moment. Indien jullie dit vaker wensen dan medisch gezien noodzakelijk kan je bij ons terecht voor een pretecho. We bieden verschillende pretecho’s aan, zoals een geslachtsbepaling of een 3D/4D echo. We beschikken over moderne apparatuur om jullie baby mooi in beeld te krijgen. Een onvergetelijke ervaring! We laten jullie meekijken op een groot scherm. Bij een pretecho wordt geen medisch onderzoek verricht en wordt de baby niet gemeten. 

IMG_20210702_4_3_edited.png

Pretecho geslacht

Vanaf 14 weken is het mogelijk om het geslacht te beoordelen. Jullie krijgen enkele geprinte foto's mee.  

Prijs: 40,- euro (Tweeling: + 10,- euro)

Pretecho 3D / 4D

De beste termijn om in 3D/4D te kijken is tussen de 25 en 28 weken. Na deze termijn wordt het steeds lastiger om de baby mooi in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van jullie kindje realistisch waardoor je de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken!

We nemen uitgebreid de tijd om de baby goed in beeld te krijgen. Soms kan het gebeuren dat het kindje zich niet wil laten zien, dan proberen we het kosteloos op een ander moment nog een keer. Jullie krijgen een aantal foto's uitgeprint en ook digitaal mee.

 

Prijs: 100,- euro

Pretecho 2D

Wil je je baby vaker zien, maar vind je een 3D/4D echo niet nodig? Dan kun je ook terecht voor een 2D pretecho. Dit is een echo in zwart-wit die je vanaf 7 weken tot het einde van je zwangerschap kan laten uitvoeren. Tijdens deze echo bekijken we jullie kindje in 2D en krijgen jullie een aantal foto’s mee. 

Prijs: 35,- euro

Pretpakket

Het pakket bestaat uit een echo geslachtsbepaling vanaf 14 weken en een pretecho in 3D/4D tussen de 25- 28 weken. 

Prijs: 130,- euro

Cadeaubon

Ken je iemand die zwanger is en wil je haar een origineel cadeau geven? Met een cadeaubon voor een pretecho geef je de ouders een unieke ervaring en een blijvende herinnering aan de zwangerschap cadeau. 

Een cadeaubon is beschikbaar in elk gewenst bedrag. 

De pretecho's kunt u per pin of cash betalen.

Heb je vragen of wil je een echo inplannen? Klik dan op onderstaande knop

bottom of page