top of page

ONS TEAM

We zijn een jong en enthousiast team van 5 vaste verloskundigen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze verloskundigen hebben jarenlange ervaring. Manon, Nathalie en Laura zijn daarnaast ook echoscopisten en op deze manier kunnen wij alle echo’s waar je recht op hebt in de zwangerschap binnen onze eigen praktijk aanbieden. Ook Anne & Daniëlle zijn vaste verloskundigen binnen onze praktijk. We zijn allen lid van de beroepsvereniging.  

Daarnaast werkt ook verloskundige Julia bij ons in de praktijk als waarneemster. 

NG photography - Echopunt ZVL-44.jpg

Nathalie

Ik ben Nathalie Verschraegen. Ik heb mijn opleiding tot verloskundige in Gent afgerond in 2001. Van 2002 tot 2021 was ik werkzaam in het streekziekenhuis in Terneuzen als verloskundige en echoscopist.

 

In 2010 behaalde ik mijn certificaat basisechoscopie en later mijn certificaat als SEO echoscopist. Per 1 september ben ik ook gestart met de 13 weken echo. 

 

Ik ben zelf mama van 2 dames (geboren in 2008 en 2011). 

 

Ik vind het een voorrecht om de ontwikkeling van jullie baby te mogen volgen door middel van echoscopie.

NG photography - Echopunt ZVL-71.jpg

Manon

Mijn naam is Manon Ritico, geboren in 1990 in Breskens en ook opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen. Voor de studie verloskunde kort het Zeeuwse land verlaten voor Maastricht maar daarna snel weer teruggekeerd naar het Zeeuwse land om hier aan de slag te gaan als verloskundige. Ik was van 2014 tot 2021 werkzaam als verloskundige in het ziekenhuis in Terneuzen en in september 2021 ben ik samen met Nathalie onze eigen praktijk gestart. In 2017, 2020 en 2023  heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden van onze zoon Guus en dochters Saar & Eef. 

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Ik ben blij dat ik jullie mag begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven. 

NG photography - Echopunt ZVL-20.jpg

Daniëlle

Ik ben Daniëlle Wijsman en sinds december 2022 werk ik als verloskundige bij Echopunt. Ik volgde de opleiding tot verloskundige in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend en 2 poezenkinderen Pip en Moos in Zierikzee. 

Ik ben op dit moment ook bezig met de echo-opleiding en jullie kunnen via mij de GeboorteTens huren. 

Ik heb enorm veel zin om jullie de komende periode te ontmoeten en mogen begeleiden. 

NG photography - Echopunt ZVL-65.jpg

Anne 

Mijn naam is Anne Driehuis. Ook ik ben geboren en opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen. Mijn opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd in Maastricht. In 2015 heb ik deze afgerond en daarna ben ik als Waarnemend verloskundige aan de slag gegaan. Hierdoor heb ik op verschillende plekken in Nederland ervaring op kunnen doen. Maar met de komst van Echopunt Zeeuws Vlaanderen ben ik heel blij om in Zeeuws-Vlaanderen verloskundige te kunnen zijn!

In 2020 en 2022 heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en om thuis te mogen bevallen van mijn zoon Mees en later dochter Elze. Een prachtige ervaring die ik iedereen gun.

NG photography - Echopunt ZVL-46.jpg

Laura 

Mijn naam is Laura Lust, geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse. Na mijn opleiding tot verloskundige in Rotterdam met succes te hebben afgerond, kon ik niet wachten om terug te keren naar Zeeland. Ik hou van creatief bezig zijn en hecht veel waarde aan het samen zijn met vrienden en familie. Binnen de verloskunde spreekt vooral de veelzijdigheid, het onverwachte en het persoonlijke contact mij enorm aan. Het  blijft bijzonder om het proces van de zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling van zo dichtbij te mogen meemaken. 

​Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en verdiepen in  mijn vak als verloskundige. Zo ben ik sinds 2022 ook echoscopiste. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten. 

In 2023 ben ik moeder geworden van ons dochtertje Noé. 

bottom of page