top of page

ONS TEAM

We zijn een jong en enthousiast team van 3 vaste verloskundigen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze verloskundigen hebben jarenlange ervaring. Manon en Nathalie zijn daarnaast ook echoscopisten en op deze manier kunnen wij alle echo’s waar je recht op hebt in de zwangerschap binnen onze eigen praktijk aanbieden. We zijn allen lid van de beroepsvereniging.  

Daarnaast werken ook verloskundigen Daniëlle en Emma bij ons in de praktijk als waarneemster. 

IMG_7804Final.jpg

Manon

Mijn naam is Manon Ritico, geboren in 1990 in Breskens en ook opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen. Voor de studie verloskunde kort het Zeeuwse land verlaten voor Maastricht maar daarna snel weer teruggekeerd naar het Zeeuwse land om hier aan de slag te gaan als verloskundige. Ik was van 2014 tot 2021 werkzaam als verloskundige in het ziekenhuis in Terneuzen en in september 2021 ben ik samen met Nathalie onze eigen praktijk gestart. In 2017, 2020 en 2023  heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden van onze zoon Guus en dochters Saar & Eef. 

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Ik ben blij dat ik jullie mag begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven. 

IMG_7791Final.jpg

Nathalie

Ik ben Nathalie Verschraegen. Ik heb mijn opleiding tot verloskundige in Gent afgerond in 2001. Van 2002 tot 2021 was ik werkzaam in het streekziekenhuis in Terneuzen als verloskundige en echoscopist.

 

In 2010 behaalde ik mijn certificaat basisechoscopie en later mijn certificaat als SEO echoscopist. Per 1 september ben ik ook gestart met de 13 weken echo. 

 

Ik ben zelf mama van 2 dames (geboren in 2008 en 2011). 

 

Ik vind het een voorrecht om de ontwikkeling van jullie baby te mogen volgen door middel van echoscopie.

IMG_8355 kopie.jpg

Laura

Mijn naam is Laura Lust, geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse. Na mijn opleiding tot verloskundige in Rotterdam met succes te hebben afgerond, kon ik niet wachten om terug te keren naar Zeeland. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in het mooie Axel. Ik hou van creatief bezig zijn en hecht veel waarde aan het samen zijn met vrienden en familie. Binnen de verloskunde spreekt vooral de veelzijdigheid, het onverwachte en het persoonlijke contact mij enorm aan. Het  blijft bijzonder om het proces van de zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling van zo dichtbij te mogen meemaken. 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en verdiepen in  mijn vak als verloskundige. Zo ben ik sinds 2022 ook echoscopiste. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten. 

bottom of page